Profesionalno vođenje društvenih mreža Fejsbuk i Instagram

Moderno doba, ubrzani način života, a samim tim i poslovanja doveo je do razvoja digitalnog marketinga. Nekada su se proizvodi kupovali čitanjem novina i kataloga- danas proizvodi se prodaju i kupuju na društvenim mrežama.

Društvene mreže Fejsbuk i Instagram su baza digitalnog marketinga. Postalo je nezamislivo ne posedovati biznis profil ili stranicu na društvenim mrežama u svrhu promovisanja proizvoda ili usluga, ne postoji bolji način direktne komunikacije sa potencijalnim kupcima, jer tu se nalaze vaši sadašnji i budući kupci, ali i vaša konkurencija. Dobra marketinška strategija,uz reklame na fejsbuku i instagramu, podrazumeva i SEO optimizaciju sajta, oglašavanje na guglu, čime se zatvara krug uspešne kampanje digitalnog marketinga.

 

oglasavanje

VOĐENJE NALOGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA FEJSBUK I INSTAGRAM

 

 

Efikasno i pouzdano upravljanje biznis stranicama i profilima je naše najveće i najkompleksnije polje delovanja. Naš tim eksperata na čelu sa sa specijalistom za oglašavanje sa 20 godina iskustva u digitalnom marketingu, to čini vrlo uspešno o čemu svedoče naši mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Pri pokretanju nove stranice/profila, ili preuzimajući postojeće, svakom klijentu prilazimo sa osobitom pažnjom, upoznavajući se sa vama, vašim poslovanjem, ciljevima, željama i vizijama, nakon čega istražujemo vašu konkurenciju, tražeći najbolje ideje i rešenja za vaš biznis, na osnovu čega i pravimo objave, te ih  svakodnevno pomno pratimo.

Sadržaj prilagođavamo na osnovu ostvarenih rezultata, analitike i povratnih informacija koje dobijamo od vaših zaposlenih koji komuniciraju sa klijentima.

FEJSBUK I INSTAGRAM OGLAŠAVANJE

 

Najpopularnije i najprofitabilnije društvene mreže za oglašavanje su Fejsbuk i Instagram. Kako bi ste doprli do publike koja će ne samo prepoznati kvalitetu, nego i biti lojalna brendu ili proizvodu, te ga preporučiti ostalim korisnicima potrebna je dobar marketing, a  to je naša najšira ekspertiza delovanja.

Naš cilj oglašavanja na fejsbuku i instagramu nije samo kreiranje plaćenih kampanja, bustovanje jednog po jednog posta i podnošenje izveštaja na kraju meseca, nego učiniti Vaš brend prepoznatljiv i omiljen među publikom.

Pri pokretanju kampanja trudimo se i fokusiramo da svakodnevnim praćenjem oglasa i obaranjem njihovih cena, vi od Fejsbuka i Instagrama dobijate bolje rezultate, za manje novca.

Sve to postižemo konstantnim trudom i nadograđivanjem znanja iz kompleksnih polja delovanja, a to su:

-digitalni marketing

-Facebook analitika pomoću koje donosimo krucijalne odluke i zaključke

-Business i Ads Manager koji poseduju alate i tehnike namenjene različitim poslovnim ciljevima

-kreiranjem sadržaja i copy-a koji utiču na targetiranu publiku

-dizajnom koji sa copy-em prenosi poziv na akciju ili delovanje.

Samo uz ovakav pristup moguće je zaokružiti celinu digitalnog oglašavanja i isporučiti najbolje rezultate.

Osim specijaliste za oglašavanje na društvenim mrežama naš tim čine:

copy writter koji piše tekstove zanimljive i bliske Vašoj publici (tekstove za blogove, recenzije, tekstove za newsletter, osmišljavanje slogana itd)

grafički dizajner koji Vaše ideje pretvara u sadržaj pozivajući publiku na  poziv i/ili akciju, dizajnirajući razne grafičke komunikacijske alate i umetnički ih dorađujući

marketing stručnjak koji detaljno targetira, poznaje psihologiju prodaje i story tellinga, na taj način najbolje promovišući vaš brend

 Po potrebi uključujemo fotografa i videografa koji fotografišu i snimaju, te kompjuterski obrađuju Vaše fotografije i video zapise.

Strateški planiramo dinamiku objava, brišemo negativne i zlonamerne komentare sa istih, a dogovoru sa Vama komuniciramo sa publikom i odgovaramo na komentare.

 

Oglašavanje na Facebook-u

Oglašavanje na Fejsbuku je delatnost kojom se izuzetno uspešno bavimo više od 10 godina. Za nas kao tim to je neprekidna utakmica u kojoj se svakodnevno trudimo da ostvarimo najbolje rezultate, fokusirajući se na to da Vaš brend postane prepoznatljiv.

Za nas FB oglašavanje ne predstavlja samo pisanje postova, postavljanje, slika, videa, nego neprestanu težnju ka tome da što bolje pažljivo ciljanoj publici predstavimo vaš brend i time doprinesemo rastu vašeg biznisa.

 

 

Vođenje Instagram profila

Instagram polako preuzima primat na polju društvenih mreža. Svakodnevno se preko million ljudi iz Srbije uloguje na IG, stoga je sada pravo vreme da oglašavanje na Instagramu prepustite nama. U našoj agenciji posebnu pažnju posvećujemo vizualu. Interesantan video ili fotografija vaseg proizvoda koji se pojave na newsfeed-u privući će pažnju vaših potencijalnih kupaca ili klijenata.

 

Postoje i druge opcije saradnje: ukoliko već imate FB stranicu ili IG profil:

  • možete ih u potpunosti prepustiti nama
  • možete nastaviti voditi stranicu ili profil uz našu pomoć i analizu oko nedoumica koje imate
  • ili se jednostvano možete konsultovati s nama kako biste ste još bolje poslovali.

Cilj nam je omogućiti vašem biznisu da raste pažljivo birajući sadržaj koji objavljujemo, odnosno izradom objava, fotografija i video zapisa pisanjem tekstova, čime razvijamo lojalnost publike ka vašem brendu.

Bilo da ste mali biznis ili korporacija, ako niste kvalitetno promovisani na društvenim mrežama, faktički ne postojite.

Zato nas kontaktirajte već danas, jer sa nama vaš biznis raste.

Cene usluga su različite, zavise od broja radnih sati, vrsta i broja objava, dizajna, obrade fotografija i videa, itd.