DRUŠTVENE MREŽE – FEJSBUK I INSTAGRAM

Na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram su svi: i vaša konkurencija i vaši kupci, kao i oni koji će možda postati vaši kupci. Društvene mreže su sastavni deo naše svakodnevice i kvalitetnim nastupom na društvenim mrežama, i vaše poslovanje postaje sastavni deo svakodnevice ljudi.

KAKO MI RADIMO VAŠE DRUŠTVENE MREŽE?

Prvo se dobro upoznamo sa vašim poslovanjem, sa vašim poslovnim konceptom, kao i ciljevima i vizijom ka kojima stremite

Istražimo konkurenciju da vidimo kako drugi iz vaše branše rade

Na osnovu navedenog, pravimo osnovni plan nastupa za vaše poslovanje

Udubljujemo se u analitiku i pratimo uticaj sadržaja kojeg smo objavili

Prilagođavamo sadržaj na osnovu prethodno ostavarenih rezultata, koje nam pokazuje analitika, kao i na osnovu povratnih informacija od vaših zaposlenih koji su u kontaktu sa vašim klijentima i svim značajnim stejkholderima.

drustvene mreze tim
drustvene mreze tim

U našem timu koji radi na vašem sadržaju su: marketing strateg, copywriter i dizajner. Po potrebi, uključujemo i fotografa i videografa. Takođe, uključujemo i specijalistu za oglašavanje na društvenim mrežama, o čemu možete pročitati kliknuvši na  specijalista za oglašavanje na društvenim mrežama.

Na taj način, mi radimo na tome da su kvalitetom obuhvaćeni svi najvažniji delovi vašeg nastupa na društvenim mrežama: poruke koje komuniciramo, publika sa kojom komuniciramo, reči koje koristimo i dizajn koji je u službi navedenog. Cilj vašeg nastupa na društvenim mrežama koje mi vodimo je da razvijamo lojalnost i privrženost vaše publike vašem poslovanju, a to se realizujemo samo uz primenu sadržaja kojeg će vaša publika voleti i kojoj će vaš sadržaj značiti.

Ako imate dodatna pitanja na temu društvenih mreža, slobodno nas kontaktirajte.

Pogledajte i naše ostale usluge!

Preko 20 godina iskustva u PR-u i Marketingu jasan je pokazatelj svih naših mogućnosti a naše usluge su posebno prilagođene svim vašim potrebama. Pogledajte naše usluge i učinite prvi korak ka bržem i efikasnijem poslovanju!