Obuke i konsultacije

  • Želite da vaš tim za društvene mreže donosi bolje rezultate, ali ne znate kako?
  • Ili niste zadovoljni kako je vaš sajt rangiran na Guglu i ne vidite šta još da uradite?
  • Radite oglašavanje na Fejsbuku i Instagramu, ali vam je potreban neko ko je stručan da pregleda vaše kampanje i da vam da predloge za poboljšanje?
  • Niste sigurni da li su bezbedni nalozi vaših zaposlenih u odeljenju za digitalni marketing i plašite se da svojim neoprezom mogu da ugroze bezbednost vaših poslovnih naloga na društvenim mrežama i mejlovima?

Naš stručni tim može da vam pomogne u svim navedenim pitanjima, kao i u drugim sličnim situacijama. Osnažite vaš digitalni tim uz našu stručnu pomoć.

obuke i konsultacije

Možemo da vam pomognemo kroz online ili offline obuku, kao i kroz individualne obuke i konsultacije. Uz našu pomoć vaš tim može da napreduje brže i efikasnije. Imamo veliko iskustvo u radu sa društvenim mrežama, kao i u SEO (optimizaciji sajtova) i dopustite vašem biznisu da raste uz stručne savete i preporuke profesionalaca.

Cena radnog sata za konsultacije je 30 – 50 eur.

Pošaljite nam upit i mi ćemo vam rado odgovoriti šta možemo da uradimo za vas.

 

Zainteresovani ste za naše usluge?

Preko 20 godina iskustva u PR-u i Marketingu jasan je pokazatelj svih naših mogućnosti a naše usluge su posebno prilagođene svim vašim potrebama. Pogledajte naše usluge i učinite prvi korak ka bržem i efikasnijem poslovanju!