Izrada sajtova

Ako ste u potrazi za timom koji će da vam uradi kvalitetan sajt, onda ste na pravom mestu!

Kada je u pitanju izrada sajtova koristimo sveobuhvatan pristup, te u procesu kreiranja učestvuje ceo naš stručni tim: marketar, dizajneri, copywriteri, programeri, specijaliste za Fejsbuk i Instagram oglašavanje (zbog pozicioniranja konverzija na sajtu). Cilj nam je da vaš sajt iskomunicira ključne poruke kroz pažljivo birane reči i dobro osmišljen dizajn, što će doprinositi celokupnom dobrom utisku o vašoj kompaniji/uslugama/proizvodima, a zatim i da vodi ka postizanju ciljeva, odnosno ka akcijama koje želimo da vaši posetioci urade.

izrada sajtova

Vodimo računa i o tehničkim aspektima sajta, da su brzi i da se lako učitavaju (što je važno i zbog pozicioniranja na Guglu), kao i da se dobro učitavaju, kako na računarima tako i na telefonima.

Izrada sajtova se radi na WordPress Premium platformi i u mogućnosti smo da u potpunosti osmislimo sve tekstove za vaš sajt, kao i dizajn, koji će biti u potpunosti kompatibilan za vašim vizuelnim identitetom.

Pri izradi sajta radimo i osnovna SEO podešavanja, a za kontinuirani SEO (pojavljivanje vašeg sajta na vrhu Gugla) pogledajte ovde.

Imate nedoumice u vezi sa vašim sajtom ili želite novi? Kliknite na izrada sajtova agencija CSR Novi Sad.

Zainteresovani ste za naše usluge?

Preko 20 godina iskustva u PR-u i Marketingu jasan je pokazatelj svih naših mogućnosti a naše usluge su posebno prilagođene svim vašim potrebama. Pogledajte naše usluge i učinite prvi korak ka bržem i efikasnijem poslovanju!