O nama

Agenciju za digitalni marketing CSR Novi Sad čini tim marketara, sa iskustvom sa skoro 20 godina iskustva u  marketingu. U našoj agenciji naći ćete spoj marketinga, PR-a, biznisa, društveno odgovornog poslovanja, interent tehnologija, psihologije, analitike i kreativnosti. Samo uz ovako objedinjeni pristup, u mogućnosti smo da našim klijentima stvaramo dugoročne rezultate. Sve što radimo, radimo strateški, iz vizije napretka vašeg poslovanja i mesta ka kojem težimo da vas dovedemo.

csr - marketari

KOMUNIKACIJA PRE SVEGA

Mi smo pre svega jako dobri komunikatori. Kod nas kvalitetna i otvorena komunikacija predstavlja temelj svakog napretka. Volimo da komuniciramo i pozitivne i negativne povratne informacije jer znamo da samo iz takvog dijaloga izranja maksimum uzajamnog poslovnog rasta. Za sve sugestije, smernice, kao i kritike naših klijenata uvek smo otvoreni i gledamo ih kao smernice našeg daljeg usavršavanja i rasta.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Počeli smo sa radom davne 2009. i to kao agencija za društveno odgovorno poslovanje. Bili smo fokusirani na PR iz oblasti društveno odgovornih aktivnosti kompanija za koje smo radili, jer nas je izrazito privlačila društveno odgovorna komponenta biznisa, koja je neizostavni deo dugoročnih brendova. Otuda naša agencija nosi naziv CSR (Corporate Social Responsebility).

Međutim, kako su se potrebe naših klijenata preseljavale na internet i društvene mreže, i mi smo naša znanja iz oblasti marketinga, komunikacija, PR-a i CSR-a preneli na nove tehnologije, kojima uspešno putujemo sve ove godine, ali smo zadržali naziv agencije CSR zato što je koncept društveno odgovornog poslovanja duboko prožet u svim segmentima našeg poslovanja.

csr koncept

Zainteresovani ste za naše usluge?

Preko 20 godina iskustva u PR-u i Marketingu jasan je pokazatelj svih naših mogućnosti a naše usluge su posebno prilagođene svim vašim potrebama. Pogledajte naše usluge i učinite prvi korak ka bržem i efikasnijem poslovanju!