SEO – optimizacija sajtova za pretraživače

Gde ste na Guglu?

Ako vas nema na prvoj, eventualno drugoj strani Gugla, kao da ne postojite. Posle toga ste u potpunosti nevidljivi za publiku jer, pođite sami od sebe, idete li na treću stranu Gugla kada nešto tražite?

Ako želite da se Vaš sajt pozicionira na prvoj strani Gugla, potrebno je da nagažujete tim profesionalaca koji će se tome posvetiti.

U čemu je razlika između pojavljivanja putem Google oglasa i uz pomoć SEO?

Tačno je da se vaš sajt pojavljuje na vrhu Gugla u oba slučaja, bilo da plaćate za Gugl oglase ili da na vašem sajtu radi tim SEO specijalista. Ali je razlika velika.

Gugl oglasi čine da se vaš sajt pojai samo dok ih plaćate. Kada prestanete da ih plaćate, vaš sajt kao da ne postoji.

SEO čini da vi uopšte ne morate da plaćate Gugl oglase, nego se vaš sajt prirodno pojavljuje u pretrazi na vrhu Gugla.

SEO optimizacija sajtova

SEO USLUGE

Naše SEO usluge omogućuju da se vaš sajt pojavljuje u vrhu uz pomoć najtraženijih ključnih reči, koje pažljivo analiziramo uz pomoć naših digitalnih alata.

TEHNIČKI SEO

Podešavamo brzinu sajta i druge tehničke detalje, koji doprinose da Google pretraživač prepoznaje vaš sajt kao kvalitetan u tehničkom smislu i time ga rangira ka vrhu (poštpo je i tehnički parametar bitan za Guglov algoritam po kojem vrši rangiranje sajtova)

ON-PAGE SEO

Podrazumeva rad na sadržaju vašeg sajta. To praktično znači da postoji određeni fond ključnih reči za koje želimo da vaš sajt pozicioniramo visoko. Da bismo to postigli, neophodno je da uradimo dobru optimizaciju na vašem sajtu. S vremenom povećavamo sve više količinu ključnih reči sa kojima se pojavljujete na pretraživaču, čime još više povećavamo promet na vašem sajtu za različite vrste usluga ili proizvoda koje nudite.

OFF-PAGE SEO

još jedan važan kriterijum po kojem Gugl vrši rangiranje sajtova jeste pojavljivanje vašeg sajta na visoko pozicioniranim sajtovima, kao što su sajtovi poznatih medija, influensera i drugih sajtova sa velikim saobraćajem. O ovom delu takođe mi vodimo računa i znamo tačno gde i na koji način treba da se pojavite.

ŠTA DOBIJATE SEO USLUGAMA?

SEO je najpouzdaniji buster prodaje zato što uz pomoć njega dolaze ljudi koji baš traže ono što vi nudite.

Kroz SEO vi praktično imate pasivan prihod, odnosno dok spavate, vaši kupci vam se javljaju.

Ipak, za SEO je potrebno vreme. On ne daje rezultat odmah zato što je potrebno ispuniti niz preduslova (gore navedenih) kako bi Guglov algoritam prepoznao vaš sajt kao važan za rangiranje.

Ugovor se sklapa na minimum godinu dana, a sa svakom novom godinom saradnje saobraćaj na vašem sajtu se sve više uvećava, vaša prodaja raste i postajete sasvim sigurni da je SEO neophodan deo vaše digitalne strategije.

Ako vas zanima SEO optimizacija sajta i kako biti prvi na Guglu, slobodno nas kontaktirajte.